Coaching voor meer impact

Samen aan de slag met jouw vraagstuk en leervragen

Onze focus:

Strategie

Leiderschap

Dialoog

Verandercoaching

Een verandering begeleiden is een reis vol onzekerheden. Als manager of consultant in een organisatieverandering zoek je iemand die jou veiligheid geeft en uitdaagt om het best mogelijke resultaat te halen. Op basis van jouw vraag bepalen we samen de focus en de duur van de coaching.

In gesprek over jouw vraagstuk en leervragen

In de praktijk zien we dat er vaak zowel behoefte is aan veranderkundige coaching als reflectie op persoonlijk leiderschap. In de coaching richten we ons op de wijze hoe je sturing en support geeft op het niveau van de inhoud, proces en de dynamiek van de verandering. We gaan in gesprek over wat het effect van jouw aanpak is op anderen en hoe jij omgaat met alles wat er op jou afkomt. Je krijgt inzicht welke eigenschappen van een succesvolle veranderaar je goed hebt ontwikkeld, hoe je deze optimaal inzet en hoe je met je mindere punten kunt leren omgaan.

Voorbeeld coachvragen

Onderstaand voorbeelden van vragen waar onze verandercoaches jou en of je team bij kunnen ondersteunen:

  • We staan aan het begin van een verandering. Hoe zorgen we voor een aanpak waarmee we duurzame resultaten kunnen realiseren? Hoe bepalen we onze veranderstrategie? Hoe bepalen we wat echt prioriteit heeft?
 
  • Ik geef leiding aan een veranderteam. Hoe zorg ik ervoor dat we optimaal met elkaar samenwerken zodat we samen maximaal impact kunnen maken in de organisatie? Hoe versterk ik ons leiderschap? 
 
  • We zijn een tijd geleden begonnen met een verandertraject. Na een enthousiast begin vallen de resultaten tegen. Het lukt onvoldoende om medewerkers mee te krijgen in de verandering en er is onvoldoende voortgang. Hoe krijgen we het verandertraject weer op de rit? Hoe zorgen we voor een constructieve dialoog?
 
  • Als consultant begeleid ik een organisatie in verandering. Ik werk hard maar boek onvoldoende resultaten. Hoe kan ik mijn persoonlijke effectiviteit vergroten? Wat zijn zinvolle interventies die ik kan doen? Hoe versterk ik mijn persoonlijk leiderschap?

Meer weten? Neem gerust contact op

Bevestig je E-mail

We hebben je een e-mail gestuurd om je inschrijving te bevestigen. Voltooi je inschrijving door op de bevestigingslink in de e-mail te klikken.